2009-04-02

Låt mig köpa TV-serier online!

Jag är villig betala 10 kr / avsnittet (i SD) och 15 kr / avsnittet i HD. Gärna med en liten rabatt om man köper hela säsonger. Jag skulle köpa ca 6 avsnitt i veckan, det blir över 300 kr i månaden.

Jag är intresserad alls av plastbitar i plasaskar som skickas med lastbilar världen runt.

Men låter ni mig?

Nej, ni tänker jaga mig och alla andra istället.

Idioter är vad ni är och jag känner mig fruktansvärt sviken. Mest av politikerna som lät den här skiten röstas igenom men också av er skivbolag och filmbolag. Kan ni inte fixa det ni kan först? Se hur folk reagerar? Ni kommer inte kunna skrämma folk till att sluta fildela - men ni kan faktiskt muta dem. Som bonus skulle ni tjäna pengar på det. Men ni är inte intrsserade av pengar längre - ni är itnresserad av att det ska förbli som det varit.

1 kommentar:

Anonym sa...

hade även jag gärna betalt en tia per avsnitt, håller för närvarande på att se om det finns någonstans man kan göra detta, itunes verkar ju inte fungera för tvserier i sverige. Enda möjligheten är väl att strama gratis från hulu.com och de stor tv levenrantörerna i USA, men då måste man ju studsa via en proxy som hotspotshield eller ngn vp om man har tillgängligt :(